سیب تامبولی یکی از بهترین دوست های خوشمزه پسندهاست. سیب تامبولی با خلق مفهوم و مزهی جدیدی برای سیب زمینی پخته شده، یکی از محبوبترین محصولات غذایی در ایران را ساخته و در کنار آن فرصتی برای سرمایه گذاری نیز فراهم کرده است. سیب تامبولی از سال 1398 با شعار «طمع کامل» و «ما به همه میآموزیم چگونه سیب تامبولی درستکنند» برای همه عاشقان مزه های جدید، پرتوان تلاش میکند. با علامت تجاری قابل اعتماد و هویت نهادی بسیار جدید و منوی گسترده فرصتی را به سرمایهگذاران در همهی شهرهای ایران برای ایجاد کسب و کار سریع و مطمئن ارائه میدهد.
در حال حاضر سیب تامبولی با مدیریت فست فودهای خود در تهران و دیگر شهرهای ایران به افتتاح رستورانهای سودآور دارای حقامتیازمی پردازد و از صاحبامتیازهای خود پشتیبانی میكند تا به مشتریان خود غذاهای سالم، تازه و غنیشده را تحویل دهد.
سیب تامبولی، کار خود را از سال 1398 شروعكرده و از زمان تأسیس خود با الگوبرداری از مدل بینالمللی، تمركز بر توسعه و بهرهوری و با مدل تجاری و راهبردی رشد خود، ارزش شرکای تجاری خود را افزایش داده است.
ایجاد یک کارگاه پیشرفته و مجهز به منظور آموزش و تفهیم بهتر پرسنل شاغل در نمایندگی های سراسر کشور در سال 99.
* ایجاد یک برند قابلاعتماد و یک الگو سرمایهگذاری سریع برای سرمایهگذاران در تهران و تمام شهرهای ایران با یک معماری جدید و نوین.
معرفی سیب تامبولی، به عنوان غذایی سالم و غنی شده برای همه
ارائه حقامتیاز سیب تامبولی به همه افرادی که مایل به ایجاد کسب و کار و تجارت خود با حداقل هزینه، بازدهی بالا و با مدل کسب و کار راحت میباشند.
از سیب زمینی چه میدانید؟
سیبزمینیهای شفابخش در دوران باستان در آمریکا کاشته میشدند. اینکاها حتی معنای مقدسی به آن نسبت دادند. اسپانیاییها، پا به پای کریستف کلمب، سیبزمینی و همچنین گنجینههای اینکا را به کشور خود بردند.
فرمانده پیتزارو در سال 1535 میلادی سیبزمینی را به پادشاه اسپانیا هدیه داد اما شاه علاقه چندانی به این غده نداشت. اشراف زاده انگلیسی سر والتر رالی ویرجینیا تقریباً پنجاه سال بعد سیب زمینی را دوباره کشف کرد. با این وجود این بار انگلیسیها عاشق سیب زمینی شدند. به تدریج کشت سیبزمینی در ایتالیا، آلمان، روسیه و فرانسه آغاز شد. اما برخلاف انگلیسیها، آنها سیبزمینی را به عنوان خوراک دام در نظر میگرفتند. تنها کشاورزان فقیر سیبزمینی را برای وعده غذایی خود استفاده کردند.
کسی که سیبزمینی را به غذاها وارد کرد، پارمانتیر فرانسوی بود. همچنین یک افسر، مأمور پارمانتیه تحقیقات قابلتوجهی در مورد فواید نظامی سیبزمینی انجام داد. در آن زمان با تهدید قحطی در اروپا، سیبزمینی به «برکت» تبدیلشد و برای آن کتابچه علمی چاپ شد. در نهایت، پادشاه فرانسه مزرعههایی را به پارمانتير در نزديكي پاريس اختصاص داد و كشت سيبزميني به طور منظم آغاز شد.
این سیبزمینی بود که از تسلیم شدن جامعه در برابر گرسنگی در آلمان سرد جلوگیری کرد و کیزر ویلهلم دوم از اهالی روستا خواست تا سیبزمینی کشتکنند.
متخصص آلمانی دکتر هرمان در سال 1895 میلادی یک مزرعه آزمایشی در اطراف آداپازار ایجادکرد و نوع فعلی کشتشده را توسعهداد. امروز استفاده از سیبزمینی به ویژه برای کودکان بسیار ضروری است و جای خود را در غذاهای همهی کشور باز کرده است.
سیب زمینی اولین بار توسط میرزا ملکُم خان به ایران آورده شده است، برای همین در ابتدا به آن ” آلو ملکُم ” می گفتند و اکنون هم در بعضی شهرهای ایران سیب زمینی را بنام آلو می شناسند.
سیب زمینی غنی از بتاکاروتن (پیش ساز ویتامین A) است که وقتی پخته می شود به آسانی جذب می شود. سیب زمینی تقویت کننده قلب، محکم کننده لثه، مسکن درد و زخم معده است. سیب زمینی در بین سبزیجات حاوی ویتامین C بالایی است و هر 100 گرم سیب زمینی 20 تا 25 میلی گرم ویتامین C دارد و برای تامین ویتامین C مورد نیاز برای جلوگیری از خونریزی لثه مفید است، سیب زمینی علاوه بر ویتامینC حاوی مواد مفید دیگری مثل پتاسیم ، فسفر ، آهن و منیزیم است.
سیب زمینی پخته شده یا کباب شده با پوست، بیشترین مقدار ویتامین ها را داراست.
سیب زمینی حاوی مقدار زیادی ویتامین B6 است. یک فنجان سیب زمینی پخته 21 درصد B6 مورد نیاز روزانه شما را تامین می کند. می دانید که بسیاری از آنزیم های بدن خصوصاً آنهایی که در تبدیلات پروتئینی درگیر هستند به B6 محتاج هستند، در نتیجه برای تولید سلول های جدید احتیاج به B6 داریم. B6برای ورزشکاران بسیار حیاتی است و به آمادگی و بازسازی بدنشان کمک میکند. پس بهتر است حتماً در رژیمشان از آن استفاده کنند. B6 در جلوگیری از سرطان نیز مفید است. پس بهتر است بزرگسالان و افراد مسن حداقل هفته ای یک بار سیب زمینی را جایگزین دیگر مواد نشاسته ای کنند.
پخت آن بصورت تنوری و کباب شده موجب حفظ خاصیت سیب زمینی می شود ، ولی تهیه آن بصورت سرخ کرده و چیپس که در کشور ما معمول است بدترین نوع پخت این ماده غذایی مفید است. خوردن این شکل سیب زمینی برای اطفال مضر است و برای بزرگسالان نیز به دلیل روغن زیاد مشکل زاست ، مگر با توری روغن آن کاملاً جدا شود.
دانلود منوی رستوران (به زودی…)