درباره ی سیب تامبولی

سیب تامبولی یکی از بهترین دوست های خوشمزه پسندهاست. سیب تامبولی با خلق مفهوم و مزه­ی جدیدی برای سیب زمینی پخته شده، یکی از محبوب­ترین محصولات غذایی در ایران را ساخته و در کنار آن فرصتی برای سرمایه گذاری نیز فراهم کرده است. سیب تامبولی از سال 1398 با شعار «طمع کامل» و «ما به همه می‌آموزیم چگونه سیب تامبولی درست‌کنند» برای همه عاشقان مزه های جدید، پرتوان تلاش می­کند. با علامت تجاری قابل اعتماد و هویت نهادی بسیار جدید و منوی گسترده فرصتی را به سرمایه­گذاران در همه­ی شهرهای ایران برای ایجاد کسب و کار سریع و مطمئن ارائه می­دهد.

در حال حاضر سیب تامبولی با مدیریت فست فودهای خود در تهران و دیگر شهرهای ایران به افتتاح رستوران‌های سودآور دارای حق‌امتیازمی پردازد و از صاحب‌امتیازهای خود پشتیبانی می‌كند تا به مشتریان خود غذاهای سالم، تازه و غنی­شده را تحویل ‌دهد.

 

تاریخچه و رویدادهای مهم :

  • سیب تامبولی، کار خود را از سال 1398 شروع‌كرده و از زمان تأسیس خود با الگوبرداری از مدل بین‌المللی، تمركز بر توسعه و بهره‌وری و با مدل تجاری و راهبردی رشد خود، ارزش شرکای تجاری خود را افزایش داده است.

  • ایجاد یک کارگاه پیشرفته و مجهز به منظور آموزش و تفهیم بهتر پرسنل شاغل در نمایندگی های سراسر کشور در سال 99.

  • شروع اعطای حق‌امتیاز تاسیس شعب سیب تامبولی از سال 99 .
  • * ایجاد یک برند قابل‌اعتماد و یک الگو سرمایه‌گذاری سریع برای سرمایه‌گذاران در تهران و تمام شهرهای ایران با یک معماری جدید و نوین.

چشم انداز :

معرفی سیب تامبولی، به عنوان غذایی سالم و غنی شده برای همه

ماموریت:

ارائه حق‌امتیاز سیب تامبولی به همه افرادی که مایل به ایجاد کسب و کار و تجارت خود با حداقل هزینه، بازدهی بالا و با مدل کسب و کار راحت می‌باشند.

ارزش ها :

  • ارائه غذای سالم و غنی­ شده به مصرف‌کنندگان
  • افتتاح رستوران­های سودآور به دارندگان حق‌امتیاز و پشتیبانی دائم از آنها
  • تلاش برای رشد کارکنان در یک محیط کاری امن
  • ارائه یک مدل کسب و کار سودآور برای سرمایه­گذاران
  • مشتری مداری و تمرکز برای بهبود خدمات به مصرف کنندگان
  • ارائه غذاهای نوآورانه و سالم

 

سیاست های کلی شرکت:

  • سیب تامبولی ماموریتش را برای همه ذینفعان خود (مشتریان، کارکنان، دارندگان حق‌امتیاز، سرمایه‌گذاران و تأمین‌کنندگان) سود قابل پیش‌بینی و کیفیت‌پایدار، بهترین شرایط محیطی و بالاترین سطح بهداشت و ایمنی قرار داده است.
  • سیب تامبولی به سرمایه‌گذاران و تأمین‌کنندگانش به عنوان شرکای تجاری خود و با هدف حفظ ارتباط بلند مدت می‌اندیشد.
  • سیب تامبولی قوانین خود را بر مبنای اخلاق حرفه ای بنا نموده است.
  • سیب تامبولی متعهد است غذاهایش همیشه مطابق بالاترین استاندارهای کیفیت باشد و همچنین غذاهای سالم، غنی شده و خوشمزه را با رعایت تمام اصول بهداشتی به مشتریان ارائه دهد.
  • همه کارکنان سیب تامبلی متعهد هستند بالاترین کیفیت غذا و خدمات را ارائه دهند.
  • نوآوری و توان‌بخشی دائمی یکی از اهداف اصلی این شرکت برای کمک به موفقیت مالی شرکت و سرمایه‌گذاران است.

 

اهداف: 

  • بدست آوردن جایگاهی به عنوان یک مرکز جذب و برند قابل اعتماد و الگوی سرمایه­گذاری سریع در همه جای کشور.
  • ایجاد یک برند منحصر بفرد در حوزه تغذیه با قدرت نوآوری، کیفیت مدیرتی، ساختار مالی و رقابتی قدرتمند در کشور.
  • معرفی سیب تامبولی به ایرانیان به عنوان سالم ترین غذا در بخش فست فود با مواد اولیه تازه و مقوی.

 

 

 

از سیب زمینی چه می­دانید؟

سیب‌زمینی‌های شفابخش در دوران باستان در آمریکا کاشته می‌شدند. اینکاها حتی معنای مقدسی به آن نسبت دادند. اسپانیایی‌ها‌، پا به پای کریستف کلمب، سیب‌زمینی و همچنین گنجینه‌های اینکا را به کشور خود بردند.

فرمانده پیتزارو در سال 1535 میلادی سیب‌زمینی را به پادشاه اسپانیا هدیه داد اما شاه علاقه چندانی به این غده نداشت. اشراف زاده انگلیسی سر والتر رالی ویرجینیا تقریباً پنجاه سال بعد سیب زمینی را دوباره کشف کرد. با این وجود این بار انگلیسی‌ها عاشق سیب زمینی شدند. به تدریج کشت سیب‌زمینی در ایتالیا، آلمان، روسیه و فرانسه آغاز شد. اما برخلاف انگلیسی‌ها، آن‌ها سیب‌زمینی را به عنوان خوراک دام در نظر می‌گرفتند. تنها کشاورزان فقیر سیب‌زمینی را برای وعده غذایی خود استفاده کردند.

کسی که سیب‌زمینی را به غذاها وارد کرد، پارمانتیر فرانسوی بود. همچنین یک افسر، مأمور پارمانتیه تحقیقات قابل‌توجهی در مورد فواید نظامی سیب‌زمینی انجام داد. در آن زمان با تهدید قحطی در اروپا، سیب‌زمینی به «برکت» تبدیل‌شد و برای آن کتاب‌چه علمی چاپ‌ شد. در‌ نهایت، پادشاه فرانسه مزرعه‌هایی را به پارمانتير در نزديكي پاريس اختصاص داد و كشت سيب‌زميني به طور منظم آغاز شد.

این سیب‌زمینی بود که از تسلیم شدن جامعه در برابر گرسنگی در آلمان سرد جلوگیری کرد و کیزر ویلهلم دوم از اهالی روستا خواست تا سیب‌زمینی کشت‌کنند.

متخصص آلمانی دکتر هرمان در سال 1895 میلادی یک مزرعه آزمایشی در اطراف آداپازار ایجاد‌کرد و نوع فعلی کشت‌شده را توسعه‌داد. امروز استفاده از سیب‌زمینی به ویژه برای کودکان بسیار ضروری است و جای خود را در غذاهای همه­ی کشور باز کرده است.

سیب زمینی اولین بار توسط میرزا ملکُم خان به ایران آورده شده است، برای همین در ابتدا به آن ” آلو ملکُم ” می گفتند و اکنون هم در بعضی شهرهای ایران سیب زمینی را بنام آلو می شناسند.

سیب زمینی غنی از بتاکاروتن (پیش ساز ویتامین  A) است که وقتی پخته می شود به آسانی جذب می شود. سیب زمینی تقویت کننده قلب، محکم کننده لثه، مسکن درد و زخم معده  است. سیب زمینی  در بین سبزیجات حاوی ویتامین C  بالایی است و هر 100 گرم سیب زمینی 20 تا 25 میلی گرم ویتامین C دارد و برای تامین ویتامین C مورد نیاز برای جلوگیری از خونریزی لثه مفید است، سیب زمینی علاوه بر ویتامینC حاوی مواد مفید دیگری مثل پتاسیم ، فسفر  ، آهن  و منیزیم  است.

سیب زمینی پخته شده یا کباب شده با پوست، بیشترین مقدار ویتامین ها را داراست.

سیب زمینی حاوی مقدار زیادی ویتامین B6  است. یک فنجان سیب زمینی پخته 21 درصد B6 مورد نیاز روزانه شما را تامین می کند. می دانید که بسیاری از آنزیم های بدن خصوصاً آنهایی که در تبدیلات پروتئینی درگیر هستند به B6 محتاج هستند، در نتیجه برای تولید سلول های جدید احتیاج به B6 داریم. B6برای ورزشکاران بسیار حیاتی است و به آمادگی و بازسازی بدنشان کمک می­کند. پس بهتر است حتماً در رژیمشان از آن استفاده کنند. B6 در جلوگیری از سرطان نیز مفید است. پس بهتر است بزرگسالان و افراد مسن حداقل هفته ای یک بار سیب زمینی را جایگزین دیگر مواد نشاسته ای کنند.

پخت آن بصورت تنوری و کباب شده موجب حفظ خاصیت سیب زمینی می شود ، ولی تهیه آن بصورت سرخ کرده و چیپس که در کشور ما معمول است بدترین نوع پخت این ماده غذایی مفید است. خوردن این شکل سیب زمینی برای اطفال مضر است و برای بزرگسالان نیز به دلیل روغن زیاد مشکل زاست ، مگر با توری روغن آن کاملاً جدا شود.

 

فواید سیب زمینی :

  • انرژی بدن را تأمین می‌کند و خستگی را از بین می‌برد.
  • سیب‌زمینی، قندخون را می‌کاهد، برای بیماران دیابتی مفید است.
  • تصلب شرائین را از بین می‌برد.
  • هضم و انسداد روده را تسهیل می‌کند.
  • خون را پاک می‌کند.
  • در برابر سرطان محافظت ایجاد‌ می‌کند.
  • تورم روده و درد بواسیر را می‌کاهد.
  • برای ترک دست و پا خوب است.
  • به از بین بردن کرم‌های روده‌ای کمک می‌کند.
  • برای کلیه‌ها خوب است.
  • برای پوست‌های نرمال و خشک مفید می‌باشد.
  •  

دانلود لوگو

دانلود منوی رستوران (به زودی…)